Mi az a blog? Te tudod? Hát persze, hogy tudod, hiszen a BLOG-ról már mindenki hallott. Viszont azt kevesen tudják, hogy az első blog létrehozása a World Wide Web (www) atyjaként ismert Tim Berners-Lee nevéhez fűződik. Lee 1992-ben a svájci CERN fizikai kutatóintézetben munkatársait értesítette a világhálóra felkerült legújabb oldalak elkészültéről. Aki többet szeretne megtudni a blog kialakulásának történetéről, annak ajánljuk a következő remek cikket a hvg.hu oldán.

Ami viszont a történelemtől sokkal izgalmasabb, az maga a jövő. Blogot (webnaplót) manapság (majdnem) bármiről, bárki írhat, lehet rettenetesen szakmai, de akár szuperlaza is. A lényeg, hogy eljusson azokhoz, akiket érdekelhet, azaz a célcsoporthoz.

A mi blogunk célja nem a szakmai “önfényezés”, egyszerűen csak szeretnénk megosztani a világgal, hogy jelenleg min dolgozunk, mi érdekeset olvastunk, milyen újdonságokról hallottunk, vagy éppen milyen, a neten felbukkanó őrültségtől kapunk röhögőgörcsöt. Olvassátok, szeressétek, osszátok – indulunk 😉

Marcinkó Adrián
Marcinkó Adrián
vezető és digitális szakember
Digitális és ecommerce tanácsadó, business coach, a WADO ügynökség alapítója és vezetője. Tervezett és fejlesztett weboldalakat, menedzselt Google kampányokat, mentorált diákokat és vállalkozókat... és még 18 évnyi digitális müttyögés után is élvezi amit csinál :)